fbpx
"Olen aktiiviliikkuja ja koko lantion alue on tuntunut jumiutuneelta, johon pelkkä venyttely ei ole auttanut. Tuomas löysi hyvin pakaroiden ja lantion yläpuolelta kylkien alueelta jumikohtia ja hieronnan jälkeen tuntui, että kävelykin muuttui vapautuneemmaksi. Tuomaksen hieronta oli pehmeää ja lempeää. Yleensä hieronnan jälkeisenä päivänä olen ollut kipeä, mutta Tuomaksen käsittelen jälkeen lihakset tuntuivat hyviltä ja pehmeiltä, eikä hieronta aiheuttanut kipua. Voin lämpimästi suositella Tuomaksen hierontaa."
Nainen, 49
"Hoitosuhteeni Tuomaksen kanssa alkoi 2014, ja se on jatkunut säännöllisesti. Hoitomuotona on viime vuodet ollut biodynaamisen kraniosakraaliterapia.
Tuomaksen ja minun suhde pohjaa molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioittamiseen, tavoite on jokaisessa hoidossa yhteinen; luoda edellytykset keholle ja mielelle tehdä sitä, mitä ne parhaiten osaavat, so. parantaa vointia syvällisesti ja kestävästi. Olen vakuuttunut tämän hoidon sopivuudesta ja hyvästä vaikutuksesta minulle. Tunnen, että Tuomas paneutuu hoitooni taidolla ja tunteella, ja hän saa minut mukaan yhteiselle matkalle, matkalle joka on muuttanut elämääni paljon."
Mies, 77
"Oli helppoa rentoutua Tuomaksen hieroessa ammattitaitoisesti ja minun tarpeita huomioiden. Monesti ollessani hierottavana muualla olen joutunut jännittämään liian voimakkaita tai äkkinäisiä otteita, mutta Tuomakseen olen pystynyt luottamaan."
Mies, 33