fbpx

hoitotekniikat

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ummetuksen hoitoon ja lihasten huoltamiseen.
Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Kudosten mekaaninen käsittely vahvistaa laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Samalla kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu.

BiodynaaMimen kraniosakraaliterapia

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia on manuaalinen, ei-manipuloiva ja holistinen hoito, joka tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Hoidolla tuetaan kehon vitaalisuutta, vahvistetaan sen harmoniaa ja voimistetaan hoidettavan henkistä läsnäoloa.

Hoitaja pitää käsiä tietyssä kehon kohdassa ja siirtyy hoidon aikana muutaman kerran johonkin toiseen kehon kohtaan. Kädet kuuntelevat kaiken liikkeen takana olevaa hiljaisuutta yleensä jossain keskushermoston alueella, joskus myös jalkaterissä. Hoitajan yhteys sekä oman että hoidettavan kehon hiljaisuuteen nostaa myös hoidettavassa esiin tämän tason.  Hermoston rauhoittumisen myötä kehossa olevat jännitykset pääsevät vapautumaan.

Varaa 1. hoitokerralle ajanvarauksesta 75 min hieronta-aika, ja kirjoita kommentteihin Kraniosakraaliterapia.

kalevalainen jäsenkorjauS

Kalevalainen jäsenkorjaus on koko kehon mobilisaatiohoito, joka pohjautuu kansanparannusperinteisiin sekä kehon anatomisen ja fysiologisen kokonaisuuden ymmärtämiseen. Jäsenkorjauksessa käsittellään kehoa pehmeillä ja kivuttomilla mobilisaatiotekniikoilla, hyödyntäen asiakkaan kehon luonnollisia liikeratoja.
Hoidon tavoitteena on purkaa lihasten jännitys ja tasoittaa kudosten painetta, jotta tuki- ja liikuntaelimistön tasapaino palautuu. Samalla kehon kudosnestekierto ja verenkierto paranevat.

shiatsu

Shiatsu on tehokas manuaalinen koko kehon hoitomuoto Japanista, ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainantaan. Aktivoimalla kehon toimintoja tukokset avautuvat, ja kehon oma luonnollinen paraneminen voi alkaa.

Shiatsu stimuloi koko kehoa rentouttaen ja helpottaen erilaisia fyysisiä sekä emotionaalisia oireita. 

Hoito tehdään matolla vaatteet päällä. Varaa mukaan elastiset vaatteet, joissa on mukava olla. Shiatsua vain Billnäsin Elohuoneella!